NOVAK ULEPŠAO DAN JEDNOM DEČAKU! Prizor sa jezera ODUŠEVIO Srbiju: Veliki šampion i još veći čovek! FOTO
Foto: AP

SJAJNO

NOVAK ULEPŠAO DAN JEDNOM DEČAKU! Prizor sa jezera ODUŠEVIO Srbiju: Veliki šampion i još veći čovek! FOTO

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje se nalazi u Srbiji gde sprema za predstojeći turnir u Dubaiju kojipočinje 14. februara

Slobodno vreme u toku priprema za turnir u Dubaiju je Novak iskoristio i za odmor u svojoj vili na Pavlovačkom jezeru, gde pronalazi mir i koncentraciju pred velike izazove koji mu slede.

Još 2016. je porodica Đoković počela sa izgradnjom oaze u prirodi Srbije, na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, a ona je potom i završena, te izgleda ovako:

Na društvenim mrežama se sada pojavila fotografija kako upravo Pavlovačkim jezerom plovi Đoković u društvu jednog mališana koji mu pomaže u veslanju, i devojčice.

"Još jedan sjajan dan gasi se u nepovrat. Legendarni Novak Đoković i moj sin Mihailo na čamcu, kao i brojni članovi porodice Đoković, uživali su danas na Pavlovačkom jezeru. Mihailovoj sreći nema kraja jer je uspeo da bude u društvu svog idola. Bilo nam je hladno samo dok Nole svojim dolaskom nije zagrejao naša srca. Veliki šampion i još veći čovek", napisao je otac dečaka uz fotografiju ovog događaja"

Mada je ova vila najboljeg tenisera važila za mesto na kom provodi vreme kada želi da pobegne od gužve i uživa u miru i tišini, ipak nije tako, a Đoković je sjajnim gestom ulepšao dan ovom mališanu.

Ono što najpre bode oči kod doma Đokovića kraj jezera jeste okolina, te da u blizini ne postoji gotovo nikakva građevina.

Iako je Novak uložio sredstva u izgradnju, inicijator ideje je njegov otac Srđan koji je sina savetovao da u domovini napravi kuću u kojoj će moći da provodi slobodno vreme u miru.

Luksuzno zdanje ima propratne objekte u vidu restorana i bazena, čini je dva sprata i dosta kvadratnih metara, neće imati puno komšija jer oko nje nema drugih objekata i nalazi se samoj obali veštačkog jezera izuzetno popularnog kod ribolovaca.

Kurir sport

OV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track