NADAL HOĆE DA SRUŠI JOŠ JEDAN NOVAKOV REKORD: Rafa napravio plan kako da POBEDI Đokovića u trci za najboljeg ikada!
Foto: EPA/Dean Lewins, AP/Frank Franklin II

sve jasno

NADAL HOĆE DA SRUŠI JOŠ JEDAN NOVAKOV REKORD: Rafa napravio plan kako da POBEDI Đokovića u trci za najboljeg ikada!

Tenis -

Rafael Nadal španski teniser potvrdio je da će učestvovati na mastersu u Indijan Velsu, koji se održava od 8. do 20. marta,

Ova informacija potvrđena je i na sajtu turnira.

Prošle godine turnir u Kaliforniji, koji se inače igra u martu uoči starta sezone na šljaci, igran je u oktobru, zbog pandemije virusa korona.

Tada je Nadal bio na pauzi zbog povrede i nije mogao da učestvuje, ali je je ove godine, odlučio da se vrati u Indijan Vels.

" Za mene će biti još posebniji povratak ove godine nakon što sam propustio turnir u oktobru prošle godine. Vidimo se uskoro u teniskom i golf raju, Indijan Velsu", rekao je Nadal organizatorima turnira.

Rafael Nadal, Trofej, Indijan Vels

Nadal je prošle nedelje istakao da će o narednim turnirima razmatrati u skladu sa fizičkom spremom, pa je pored Indijan Velsa u planu bio i Akapulko (21-26. februar), na kom se, kako sada stvari stoje, neće pojaviti jer je ipak reč o manjem turniru.

Očigledno je nakon razgovora sa svojim timom odlučio da, dok je u dobrom stanju, pokuša da osvoji što više trofeja i tako preuzme primat u trci za najboljeg tenisera svih vremena.

Španac je tri puta slavio u Indijan Velsu, a jednom je bio vicešampion, a jasno je da će ove godine pokušati da u još jednom segmentu izjednači rekord Novaka Đokovića, pošto Srbin ima 37, a Nadal 36 masters titula.

Pogotovo što nakon toga ide sezona na šljaci , gde je Španac uvek bio dominantan.

Mastersi u Monte Karlu, Madridu i Rimu i grend slem u Parizu

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track