PLATILI GA 100 MILIONA FUNTI, A ON STONDIRAN OD ALKOHOLA: Džek Griliš mrtav pijan hteo da uđe u jedan noćni klub! (VIDEO)
Foto: EPA/VINCE MIGNOTT, Printscreen/Twitter

skandal majstor

PLATILI GA 100 MILIONA FUNTI, A ON STONDIRAN OD ALKOHOLA: Džek Griliš mrtav pijan hteo da uđe u jedan noćni klub! (VIDEO)

Fudbal -

Najskuplji engleski fudbaler akter još jednog pičvajza na Ostrvu

Džeku Grilišu nikako ne ide otako je stigao u Mančester siti. Fudbaler koji je letos Aston Vili plaćen 100.000.000 funti ne može da se izbori za mesto u startnoj postavi kod Pepa Gvardiole, a svoju frustriranost leči noćnim izlascima i pijanstvima.

Džek Griliš
foto: Printskrin/Tviter

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem Džek Griliš, bukvalno mrtav-pijan pokušava na silu da uđe u jedan noćni klub. I to u društvu saigrača iz Sitija Rijada Mareza i Kajla Vokera.

Kada je vesela trojka poželela da uđe u noćni bar, obezbeđenje im nije dozvolilo, jer je Griliš bio toliko stondiran od alkohola, da je jedva stajao na nogama. Uzgred, bio je neadekvatno obučen, u dukserici sa kapuljačom i patikama.

- Džek je besan jer mu nije dopušteno da uđe. Pogledajte ga, pijan je i besan - čuje se na snimku.

Džek Griliš, Pep Gvardiola
foto: EPA

Engleski mediji pišu da Džeka Griliša čeka žestoka kazna od strane Mančester sitija, jer je prekršio sva pravila ponašanja. Sasvim je sigurno i da trener Pep Gvardiola neće s razumevanjem gledati na ovakvo pijanstvo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track