NOLE I RAFA VODE BITKU I VAN TERENA: Đoković i Nadal zainteresovani da kupe čuveni klub! Novak bi tu napravio drugi dom!
Foto: Profimedia, zvanični sajt Marbelja

Ko će pobediti?

NOLE I RAFA VODE BITKU I VAN TERENA: Đoković i Nadal zainteresovani da kupe čuveni klub! Novak bi tu napravio drugi dom!

Tenis -

Novak Đoković i Rafael Nadal zainteresovani su da postanu vlasnici "Marbelja reket kluba", koji je bio u vlasništvu legendarnog Manola Santane, prenose španski mediji.

Čuveni Santana je preminuo u decembru, pa je ostalo pitanje kakva je budućnost jednog od najpopularnijih klubova u Španiji, pošto je decenijama bio jedno od najpoznatijih teniskih mesta u ovoj zemlji.

Kako pišu španski listovi, među najozbiljnijim kupcima se nalaze Novak Đoković i Rafael Nadal.

Novak Đoković je koristio ovaj centar često kao svoju bazu za treniranje, a tamo je bio neposredno i pred taj odlazak u Australiju, koji mu je doneo mnogo problema.

U centru radi i Novakov brat Marko, tako da, kako tvrde, Đoković razmišlja da se preseli u Sijera Blanku i tu napravi drugi dom.

S druge strane, poznato je da je Rafael Nadal imao poseban odnos sa Santanom.

Nadal je u novembru već posetio Marbelju i sam centar i tamo izneo ideje kako bi trebalo da se izgradi novi centralni teren.

Nadal razmišlja da svoju tenisku akademiju, koja veoma uspešno posluje u Manakoru, dodatno proširi.

Poznato je da je i do sada ulagao u nekretnine na jugu Španije, posebno u Esteponi, gde je sa dva investitora dao sredstva za gradnju luksuznih stanova uz obalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track