MEKINRO PROZVAO ĐOKOVIĆA, PA DOBIO ŽESTOK ODGOVOR: Novak nije pao u blato, on je SVOJ i želi to i da ostane
Foto: Profimedia

zaratili

MEKINRO PROZVAO ĐOKOVIĆA, PA DOBIO ŽESTOK ODGOVOR: Novak nije pao u blato, on je SVOJ i želi to i da ostane

Tenis -

Brat čuvenog američkog tenisera tvrdi da Srbin greši što ne želi da se vakciniše

Intervju Novaka Đokovića u kojem je otkrio da nema nameru da se vakciniše, čak i po cenu da mu ne dozvole da igra na grend slem turnirima, izazvao je veliku pažnj i reakcije širom sveta. Tako je brat čuvenog Džona Mekinroa Patrik prozvao Novaka zbog vakcinacije, pa mu je replicirao Pol Meknemi, bivši direktor Australijen opena.

Patrik Mekinro
foto: AP

Patrik Mekinro, selektor Dejvis kup reprezentacije SAD, smatra da Novak Đoković greši, što neće da se vakciniše protiv kovida.

- Novak je 10 do 15 godina jurio Nadala i Federera. I kad ih je dostigao, još malo mu je nedostajalo u sprint trci da ih i prestigne, on se zaglavio u blato i ne mrda. Nisu mu jasni njegovi razlozi zbog čega neće da se vakciniše, što mu je poslednjih meseci napravilo dosta problema. Pogledajte šta mu se desilo u Australiji - rekao je Patrik Mekinro za emisiju "Sports centre" na ESPN-u.

Pol Meknemi, bivši direktor Australijen opena, poznat i kao veliki fan Novaka Đokovića nije mogao da otrpi ovakvu opasku mlađeg Mekinroa.

- Dragi Patriče, Novak nije proveo svoj život jureći Federera i Nadala. On je samo bio svoj i nastavlja to da bude. To je deo koji nedostaje mnogima koji ne mogu ili ne žele da ga vide - napisao je Meknami na tviteru.

Kurir sport

Bonus video:

00:20

NOVAKOV TRENING NA DORĆOLU: Đoković brusi formu za Dubai

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track