NEVEROVATNO, SRBIN 25 PUTA TESTIRAN NA DOPING: Aleksandar Rakić je svaki put bio NEGATIVAN I ČIST!
Foto: Printskrin/Instagram

za poštovanje

NEVEROVATNO, SRBIN 25 PUTA TESTIRAN NA DOPING: Aleksandar Rakić je svaki put bio NEGATIVAN I ČIST!

Ostali sportovi -

Jedan od najboljih MMA boraca na svetu ponosan na sportski život

Neverovatna vest dolazi iz SAD. Američka Anti-Doping Agencija (USADA) koja testira MMA borce na nedozvoljene supstance, po 25. put je testirala našeg Aleksandra Rakića.

Ovu vest je na svom profilu na društvenim mrežama objavio Aleksandar Rakić slikajući se u majici sa brojem 25.

- Od mog ulaska u UFC pre pet godina testiran sam 25 puta- 25 čistih rezultata. Ovo je rezultat pravilne ishrane, napornog rada i časnog pristupa igri u kojoj ćete me videti kao šampiona ove godine. Hvala UFC i USADA što održavate sport čistim. Idemo na sledećih 25 čistih testova - napisao je Rakić.

Za svojih pet godina i sedam mečeva koliko ih je uradio do sada u najboljoj svetskoj promociji (UFC), Aleksandar je testiran čak 25 puta! Naravno svih 25 puta Rakić je bio negativan i dokazao da je čist, piše portal Triangle TV.

Aleksandar Rakić
foto: AP

Publika je zapanjena Rakićevom formom i fizičkim izgledom, a svi oni koji ga prate na društvenim mrežama lako mogu da se uvere koliko je Aleksandar posvećen i predan. Kako sportu tako i oporavku i ishrani.

Aleksandar Rakić će u poluteškoj kategoriji UFC 26. marta odmeriti snagu sa Poljakom Janom Blahovičem. Poljak je prvi na listi izazivača za svetsku titulu, a Srbin četvrti. Pobednik iz njihovog meča izaćiće na megdan šampionu u poluteškoj kategoriji UFC Brazilcu Gloveru Tešeiri.

Kurir sport

Bonus video:

01:50

OD MMA BORACA DO KRIMINALCA: Skrenu sa sportskog puta, pa stignu do samog vrha kriminalnog miljea

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track