ĐOKOVIĆ GESTOM ODUŠEVIO NOVINARE L'EKIPA: Novak je TRAŽIO DA SE SASTANEMO, žali zbog onoga što je uradio!
Foto: EPA

veliki je!

ĐOKOVIĆ GESTOM ODUŠEVIO NOVINARE L'EKIPA: Novak je TRAŽIO DA SE SASTANEMO, žali zbog onoga što je uradio!

Tenis -

Novak Đoković je priznao da je pogrešio u pojedinim situacijama tokom čitave drame u Australiji, ali i pre toga.

Jedna od stvari zbog koje se srpski teniser pokajao jeste pojavljivanje na intervjuu za francuski L'ekip dva dana nakon što je dobio pozitivan rezultat testa na korona virus.

Novak je tokom intervjua odbio da skine masku, međutim, činjenica je da na dogovorenom sastanku nije ni trebalo da se pojavi.

Novinar francuskog lista Frank Ramel, koji je radio i pomenuti intervju, napisao je novi tekst o Đokoviću u kojem je otkrio da se sastao sa Srbinom u Dubaiju, pred početak turnira serije 500.

- U nedelju je želeo da se sastane sa nama lično na nekoliko minuta posle treninga, kako bi se lično izvinio. Rekao je da žali zbog svoje ‘sebičnosti’, i znao je da ceni činjenicu da je s taktom izveštavao o svemu što se dešavalo u sklopu ove čudne afere - navedeno je u tekstu L'ekipa i još dodato:

- U intervjuima nije bio nametljiv, ali je govorio uzdignuta čela imajući razumevanja za sve, a da pri tom nije želeo da porekne sebe i svoje stavove. Nije rekao ništa ni o politici zemlje – Australije – koja ga nije štedela. Nije pričao ni o uslovima u imigracionom hotelu, ali jeste se dotakao sudbine nesrećnih komšija u Park hotelu, traži način da im pomogne.

Đoković će na turniru u Dubaiju pokušati da stigne do šestog trofeja, a na startu će za protivnika imati Lorenca Musetija, 57. tenisera sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track