VILANDER IZNENADIO NOVAKOVE NAVIJAČE! Ponovo veruje u Srbina: Biće prvi favorit na Rolan Garosu, ali pod JEDNIM USLOVOM!
Foto: Profimedia, Shutterstock/masisyan

zanimljiva izjava

VILANDER IZNENADIO NOVAKOVE NAVIJAČE! Ponovo veruje u Srbina: Biće prvi favorit na Rolan Garosu, ali pod JEDNIM USLOVOM!

Tenis -

Proslavljeni švedski teniski as, Mats Vilander, veruje da Novak Đoković može do titule na Rolan Garosu.

Sedmostruki Grend slem šampion smatra da otkrio je šta je potrebno srpskom asu da bi bio prvi favorit za osvajanje Otvorenog prvenstva Francuske.

"Novak je odmorio glavu i telo i biće neverovatno motivisan. Sada je imao vremena da napravi savršen plan kako bi dočekao Rolan Garos i Vimbldon što je moguće spremniji. Naravno da bi on želeo da može da igra više mečeva, ali ako odigra još tri turnira, imaće ukupno petnaestak mečeva i u tom slučaju mislim da će biti favorit u Parizu. Mislim da mu je potrebno da stekne malo samopouzdanja pred Otvoreno prvenstvo Francuske", smatra Vilander.

Podsetimo, Đoković je u 2022. godini odigrao samo tri takmičarska meča. Njegov vakcinalni status sprečio ga je da učestvuje na Australijan openu, Mastersu u Indijan Velsu i Mastersu u Majamiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track