DOK RUSI NE ZNAJU ŠTA IH ČEKA, ĐOKOVIĆ TRENIRA S JEDNIM OD NJIH: Pogledajte s kim se Novak sprema za drugi turnir u sezoni VIDEO
Foto: EPA/Riccardo Antimiani

masters

DOK RUSI NE ZNAJU ŠTA IH ČEKA, ĐOKOVIĆ TRENIRA S JEDNIM OD NJIH: Pogledajte s kim se Novak sprema za drugi turnir u sezoni VIDEO

Tenis -

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, sprema se za drugi turnir u 2022. godini.

Đoković će igrati na mastersu u Monte Karlu koji traje od 9. do 18. aprila i na njemu će odigrai tek četvrti meč u sezoni, a prvi još od 24. februara kada je neočekivano izgubio od Jiržija Veselog u četvrtfinalu turnira u Dubaiju.

Srpski teniser uveliko boravi u gradu na azurnoj obali, a zanimljivo je da je na jednom od poslednjih treninga imao društvo ruskog tenisera.

U trenucima kada je učešće Rusa na Vimbldonu ozbiljno ugroženo zbog potencijalnih zahteva organizatora i Vlade Velike Britanije zbog rata u Ukrajini, Novak je izašao na teren sa Aslanom Karacevom, 31. teniserom sveta.

Đoković i Karacev su razmenjivali udarce na sunčanom šljakastom trenu, a upravo je Rus jedan od retkih igrača koji je igrao protiv Novaka, a da može da se pohvali da nema negativan skor.

Srbin je pobedio u prvom međusobnom susretu, u polufinalu Australijan opena 2021. godine, dok je Karacev bio bolji kasnije tokom sezone u polufinalu Srbija opena u Beogradu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track