ONA JE SEKSI, ONA JE BOMBA, A SLIKALA SE SA NOLETOM: Jedna od najlepših žena sveta oduševljena Đokovićem! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

ONA JE SEKSI, ONA JE BOMBA, A SLIKALA SE SA NOLETOM: Jedna od najlepših žena sveta oduševljena Đokovićem! (VIDEO)

Tenis -

Izabel Gular, svakako je jedna od najlepših žena sveta. Seksepilna Brazilka boravi u Monte Karlu, a tamo je upoznala Novaka Đokovića. I oduševila se sa njim.

Izabel Gular
foto: EPA

Zanosna Brazilka podelila je na društvenim mrežama zajedničku fotografiju sa Novakom Đokovićem, ispod koje je napisala:

Izabel Gular
foto: Printskrin/Instagram

- Legenda!

Izabel Gular verena je za golmana Ajntrahta Kevina Trapa. Tokom manekenske karijere bila je zaštitino lice čuvenog brenda "Victoria Secret Angels", sa kojima radi od 2005. godine.

Modelingom je počela da se bavi sasvim slučajno, sa 14 godina, kada je bila sa majkom kod frizera u jednom salonu u rodnom Sao Karlosu. Tada su je videli ljudi iz jedne agencije i odmah su je angažovali, jer su bili oduševljeni njenom pojavom. Potom se preselila u Sao Paolo, pa u Pariz gde je napravila karijeru i stekla svetsku slavu.

U Parizu je upoznala svom životnog saputnika golmana Kevina Trapa, koji je tamo branio za PSŽ.

Pored fudbala, njen omiljeni sport je tenis. Porodični je prijatelj sa nekadašnjim brazilskim teniserom Gustavom Kuertenom.

Bavi se humanitarnim radom, posebno je vezana za osobe sa dijabetesom tipa 1, jer je njenom najmlađem bratu Giljeremu šećerna bolest dijagnostifikovana u prvoj godini. Pomaže bolnicama u Brazilu, prikuplja novac i organizuje revije dobrotvornog karaktera, kako bi sva deca u toj zemlji imala besplatan insulin.

Takođe je preuzela aktivnu ulogu u Institutu za istraživanje dijabetesa (DRI) na Univerzitetu u Majamiju, priznatom lideru u istraživanju usmerenom na lečenje. Godine 2009. Goulart je postala međunarodni ambasador DRI i u toj ulozi pomaže u promociji rada DRI tokom svojih putovanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track