SPREMA SE JOŠ JEDAN TENISKI POTRES: ATP I WTA uzvraćaju udarac Vimbldonu zbog SKANDALOZNE zabrane: Ovo će zaboleti Engleze!
Foto: Printskrin

najskuplja egzibicija

SPREMA SE JOŠ JEDAN TENISKI POTRES: ATP I WTA uzvraćaju udarac Vimbldonu zbog SKANDALOZNE zabrane: Ovo će zaboleti Engleze!

Tenis -

Odluka Vimbldona da zabrani ruskim i beloruskim teniserima i teniserkama učešće na turniru izazvala je burne reakcije u teniskoj javnosti.

ATP se odmah oglasio saopštenjem u kom je najoštrije osudio potez organizatora najprestižnijeg Grend slema. Međutim, nisu se tu zaustavili... Svetski mediji prenose da će ATP i WTA imati sastanak u Madridu povodom skandalozne odluke Vibldona.

Navodno, ozbiljno razmišljaju ne računaju bodove sa Vimbldona za ATP i WTA listu. To znači da bi najprestižniji turnir na planeti bio obična supocena egzibicija ove godine, jer niko na njemu neće moći da osvoji ni bod.

"Čujem da će ATP i WTA imati sastanak u Madridu da razgovaraju o potencijalnom oduzimanju svih poena na rang listama Vimbldonu ove godine, pa će praktično pretvoriti turnir u egzibiciju", napisao je Kiron Vorster, teniski trener.

Podsetimo, Vimbldon je na programu od 27. juna do 10. jula.

Kurir sport

Bonus video:

00:29

TENIS KAKO BIVA NAJLEPŠI: Retko gde se teniseri obožavaju kao u Monte Karlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track