LEGENDARNI PILIĆ ZAPLAKAO U BEOGRADU! Novakovog teniskog oca SLOMILE EMOCIJE posle finala: Teže je kada pređeš 80. godinu (VIDEO)
Foto: Twitter/Printscreen

legenda

LEGENDARNI PILIĆ ZAPLAKAO U BEOGRADU! Novakovog teniskog oca SLOMILE EMOCIJE posle finala: Teže je kada pređeš 80. godinu (VIDEO)

Tenis -

Emotivni trenuci nakon meča obeležili su finale Srbija opena.

Novak Đoković je nakon poraza od Andreja Rubljova pozvao na teren neke od bivših saradnika, a među njima je bio i Nikola Pilić.

Čovek kojeg nazivaju Novakovim teniskim ocem je imao problem da zadrži emocije.

- Izuzetna mi je čast da sam ovde - rekao je Pilić i potom se obratio Rubljovu i isrpavio njegovu konstataciju:

- Novak nije jedan od najboljih, on je je najbolji svih vremena. U konkurenciji Federera, Nadala i Mareja, 366. nedelja da budeš najbolji, to je više od sedam godina... Po mom skromnom ubeđenju, biće potrebno 1.000 godina da se to promeni. Srđan i Dijana... - počeo je Pilić i potom se rasplakao.

- Kada prođeš 80 godina emocije su još veće...

Potom je dobio ovacije publike u Beogradu.

- Ovo je jedna od najboljih publika koje sam u životu video. Vi možete da budete ponosni da u ovoj državi postoji jedan kao što je Novak Đoković. I nije mi jasno zašto ne mogu normalno da govorim. Sa Novakom sam vezan i želim mu sve najbolje, za mene je on najbolji igrač svih vremena.

Za kraj je čuveni Pilić čestitao osvajaču Srbija opena, Andreju Rubljovu.

- Srđan i ja smo uvek mislili da Novak će biti veliki šampion. To je bio godinama i ostao je, a što je najvažnije on je odličan čovek. Žao mi je što danas nije pobedio, čestitam Rubljovu, igrao je fantastično - zaključio je Pilić.

1 / 3 Foto: Starsport

Kurir sport

Bonus video:

05:00

Ruski teniser Andrej Rubljov o odluci Vimbldona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track