NEVEROVATNO! NOVAKOV HEJTER SE SA TENISA PREBACIO NA EVROVIZIJU I KONSTRAKTU: Prva koja u pesmi spaja Megan Markl i slezinu (FOTO)
Foto: Pritnscreen, Profimedia

IMAO SVOJ KOMENTAR

NEVEROVATNO! NOVAKOV HEJTER SE SA TENISA PREBACIO NA EVROVIZIJU I KONSTRAKTU: Prva koja u pesmi spaja Megan Markl i slezinu (FOTO)

Tenis -

Američki novinar, inače veliki kritičar Novaka Đokovića, Ben Rotenberg oduševljen je srpskom predstavnicom na ovogodišnjoj Evroviziji - Konstraktom.

Rotenberg je na tviteru, na kojem svakodnevno objavljuje i komentariše sve i svašta po ceo dan, komentarisao Anu Đurić Konstraktu i njenu pesmu "In corpore sano".

"Srećan prvi dan evrovizijskih proba, svima! Čestitke Srbiji na tome što je prva koja u pesmi pominje Megan Markl i slezinu", napisao je Rotenberg očigledno oduševljen numerom za kojom je "poludela" cela Evropa.

Na pitanje jednog tviteraša "da li mu je Konstrakta u Top 10", Rotenberg je odgovorio:

"Da, 100 posto! Sigurno, uz Litvaniju, Francusku, Španiju, Veliku Britaniju, Albaniju i Italiju, za početak. Mnogo se toga može promeniti na sceni, za sve", poručio je američki novinar.

Ben Rotenberg
foto: Pritnscreen

Prema podacima koji su objavljeni na zvaničnom nalogu Evrovizije na društvenim mrežama, Srbija će se ove godine naći u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja, 12. maja u Torinu.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Gordan Jović/ Rts

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track