UKRCAJTE SE U MOZZART AVION ZA KATAR: Najveće kvote na svetu su put do dobitka
Foto: Profimedia

UKRCAJTE SE U MOZZART AVION ZA KATAR: Najveće kvote na svetu su put do dobitka

Sport -

Nigde nećete moći da nađete veće

Subota je standardno dan kada je kladioničarska ponuda najbogatija. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Bajern u Majncu i Viljareal u Vitoriji protiv Alavesa, kao i na kec na posrnulu Aston Vilu protiv otpisanog Noriča.

Najveće kvote na svetu mogu vam pomoći da se ukrcate u Mozzart avion za Katar, budete jedan od 122 srećnika i posmatrate uživo meč Srbije i Brazila krajem novembra.

MAJNC – BAJERN (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,65

Bavarci su prošle nedelje proslavili titulu, pa u naredna tri kola neće imati rezultatski značaj. Ipak, teško će Bajern da ima popuste za rivale do kraja sezone. Ni Majncu ovaj meč nije toliko bitan. Bezbrižan je na sredini tabele, a čak pet mečeva je bez trijumfa. Imaće “večtii” šampion Nemačke motiv da se revanšira Mjancu za poraz prošle sezone u Bundeligi. Majnc je tada iznenadio, dobio je sa 2:1. Kada igraju ovi timovi dolazi veliki broj golova. Na pet poslednjih mečeva dolazila je kombinacija GG3+. U prvom delu šampionata Bajern je dobio Majnc sa 2:1 pogocima Komana i Musijale, dok je Onisivo postigao jedini pogodak za goste.

ASTON VILA – NORIČ (SUBOTA, 16.00), KEC 1,45

Tim Stivena Džerarda je u očajnoj formi. Ima samo bod u prethodnih pet kola Premijer lige, pa je pokvario povoljan utisak iz većeg dela šampionata. Idealna prilika da Aston Vila prekine crni niz je gostovanje davljenika Noriča koji će opet da se vrati u Čempionšip. Na klupi Kanarinaca sedi Din Smit koji je početkom sezone dobio otkaz na Vila parku, a ne njegovo mesto stigla je legenda Liverpula. U prvom delu šampionata, tim iz Birmingema je dobio Norič sa 2:0 u gostima. Golove su postigli Remzi i Votkins. Aston Vila je dobila tri poslednja meča protIv današnjeg rivala, uz gol-razliku 8:1.

ALAVES – VILJAREAL (SUBOTA, 14.00), DVOJKA 2,30

Tim iz Vitorije će teško da opstane u Primeri. Trenutno je poslednji, sa čak sedam bodova manje od Kadiza. Viljarel je u sredu izgubio na Enfildu od LiverpUla (0:2) u prvom meču polufinala Lige šampiona. Domaćnu je ovo poseldnja šansa da uhvati poslednji voz za ostanak u elitnom rangu španskog fudbala, dok Žuta podmornica želi da zadrži makar sedmo mesto koje vodi u Evropu i naredne sezone. Četi Unaja Emerija je sigurno u mislima revanš polufinala Lige šampiona sa Liverpulom. Žuta podmornica je u prvom delu sezone pobedila Alaves sa 5:2, a raspoloženi su bili Đerar Moreno i Bulaje Dia, koji su po dva puta zatresli mrežu Baska. Na 10 poslednjih utakmica ovih timova bio je tip 3+.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track