SAD ĆU DA TI LOMIM NOGE! Đoković nije znao kome se zamera, PROZVAO JE poznatog Srbina, on ga OZBILJNO POSRAMIO na terenu VIDEO
Foto: Starsport

NEISKUSNO

SAD ĆU DA TI LOMIM NOGE! Đoković nije znao kome se zamera, PROZVAO JE poznatog Srbina, on ga OZBILJNO POSRAMIO na terenu VIDEO

Tenis -

Često Novak Đoković, najbolji teniser sveta, pokazuje ljubav prema drugim sportovima, a ovaj put je zaigrao protiv ozbiljnog protivnika.

Srpski jutjuber, Nemanja Blažič, poznatiji kao Triki, za svoj nalog na ovoj platformi snima svoje basket mečeve protiv poznatih ličnosti, a kako sam kaže, nije nikada ni mislio da će jednog dana igrati protiv Đokovića. On je istakao da je ovo najbolji trenutak njegove karijere na jutjubu.

Svetski poznat košarkaški "fristajler" je upoznao Novaka na jednoj evroligaškoj utakmici Crvene zvezde, a partiju basketa su odigrali nakon Novakovog treninga tokom slobodnog dana na Srbija open turniru.

Triki je objasnio da je do svega došlo kada ga je Đoković na dorćolu povukao za rame i poručio mu sledeće:

- Brate, ajmo sada tamo na teren, sad ćemo da peglamo bakset. Sad ću da ti lomim noge.

Time je samo motivisao Trikija koji je majstor da "lomi noge" protivnicima, pa je i Novak imao probleme tokom partije.

Zbog obaveza koje je Đoković imao, meč je morao da bude skraćen i pri rezultatu 9:9 je odigran poslednji napad s pravilom "ko da koš - pobednik".

Triki je Novaku provukao loptu kroz noge i potom završio partiju.

Celo iskustvo jutjubera i partiju bakseta možete da pogledate na sledećem snimku, a trenutak kada Novak dobija loptu kroz noge možete da vidite na vremenu od 14:32.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Jelena Đoković zapevala Cecinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track