VELIKI PREOKRET U SLUČAJU BEKERA! Nemac ne ostaje u ZLOGLASNOM ZATVORU, evo gde i koliko će biti na robiji i šta ga čeka posle
Foto: EPA/ANDY RAIN

nove informacije

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU BEKERA! Nemac ne ostaje u ZLOGLASNOM ZATVORU, evo gde i koliko će biti na robiji i šta ga čeka posle

Tenis -

Boris Beker je osuđen na dve i po godine zatvora, a već je proveo prvu noć u zloglasnom zatvoru Vandsvort.

Ipak, prema podacima koje je podelio britanski "Miror", Nemca će, nakon što prođe neophodan period izolacije od 10 dana, prebaciti u drugi zatvor.

U pitanju je mesto blizu Vimbldona, sa manjim obezbeđenjem zbog činjenice da nije optužen za zločin nasilne prirode.

Beker će, prema najnovijim podacima, umesto 15 meseci u zatvoru + 15 meseci na uslovnoj kazni u slučaju dobroh ponašanja, u zatvoru provesti 10 meseci, nakon čega će biti u kućnom pritvoru sa električnom nanogicom.

Boris Beker
foto: AP

Podsetimo, Beker je pokušao da sakrije novac, druge dragocenosti i nekretnine u vrednosti od čak skoro tri miliona evra, sa ciljem da izbegne plaćanje dugova posle bankrota.

Kako pišu nemački mediji, Beker u novom Vandsvortu nije imao baš nikakve privilegije bez obzira na slavu koju ima. Nemački novinari otkrili su kako je izgledala Bekerova prva noć u zatvoru u kojem nema nikakve privilegije.

- Smeo je da obavi samo jedan telefonski poziv - objavio je Bild, tvrdeći da Bekeru neće biti lako u zatvoru sa rigoroznim pravilima i zatvoru poznatom po svojim zastrašujućim čuvarima.

Kurir sport

Bonus video:

00:39

JELENA ĐOKOVIĆ IGRALA TENIS NA KOSOVU: Noletova supruga ODUŠEVILA decu, pa pokazala kako se snalazi i u OVOM sportu! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track