BRITANSKI MEDIJI NAJAVILI ROLAN GAROS: Kako je komad špageta postao favorit? Novaka Đokovića pomenuli u SAMO JEDNOJ rečenici
Foto: EPA/Emilio Naranjo, AP/Manu Fernandez

Biće zanimljivo

BRITANSKI MEDIJI NAJAVILI ROLAN GAROS: Kako je komad špageta postao favorit? Novaka Đokovića pomenuli u SAMO JEDNOJ rečenici

Tenis -

Britanski Bi-Bi-Si najavio je predstojeći Rolan Garos sa naslovom u kome stoji da "Karlos Alkaraz želi da uzme krunu Rafaela Nadala".

O aktuelnom šampionu Rolan Garosa Novaku Đokoviću u opširnom tekstu je napisana jedna jedina rečenica.

O Alkarazu se pišu superlativi, pogotovo posle trijumfa u Madridu. Tada je 19-godišnji Španac osvojio titulu na mastersu savladavši na šljaci i Nadala i Đokovića i Zvereva. Kako bi i definitivno napravio skok od senzacije do opšte prepoznatljivosti, Alkarazu je potreban trijumf na grend slem turniru, piše britanski medij.

Alkaraz je ranije bio opisivan kao "komad špageta", a sada kao jedan od najvećih favorita za titulu.

Mladi Španac za sada najbolji učinak na grend slemu ima na US openu prošle godine kada je igrao četvrtfinale. U Parizu će biti šesti nosilac, i to na šljaci gde je osvojio četiri od dosadašnjih pet ATP titula.

A Novak Đoković? Aktuelni šampion Rolan Garosa i osvajač 20 grend slem titula, sudeći po tekstu, nema velike šanse u Parizu. Da li će tako biti imaćemo priliku da pratimo već od 22. maja, a Kurir će biti prisutan na terenima Rolan Garosa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track