MEKINRO OTVORENO GOVORIO O NADALU: Postoji teorija da se dopinguje... On kaže da uzima injekcije protiv bolova
Foto: EPA/LUKAS COCH, Profimedia, Shutterstock

TEMA BROJ 1

MEKINRO OTVORENO GOVORIO O NADALU: Postoji teorija da se dopinguje... On kaže da uzima injekcije protiv bolova

Tenis -

Slavni teniski stručnjak Džon Mekinro govorio je o Rafaelu Nadalu, njegovoj povredi stopala, a dotakao se i teme dopinga u sportu.

Legendarni Grend slem šampion, Džon Mekinro, ističe da je siguran da se Rafael Nadal ne dopinguje i da ne koristi neka nedozvoljena sredstva.

"Nadal nastavlja da pobeđuje. Ne znam kako to radi, on kaže da uzima injekcije protiv bolova. Ja nisam doktor i ne znam o čemu se tu tačno radi. Postoje teoretičari zavere koji se sada pojavljuju u svetu tenisa. Postoji teorija da se Nadal dopinguje, da uzima neku vrstu nedozvoljenih supstanci", rekao je Mekinro, a preneli teniski sajtovi.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

Mekinro je u izjavi za "Tennis Channel" prokomentarisao činjenicu da je Španac osvojio 14. titulu na Rolan Garosu tako što je primao injekcije protiv bolova u peti.

"On je sve vreme testiran na turnirima. Šta god da su mu ubrizgali u stopalo, mislim da je to samo sredstvo protiv bolova", istakao je Mekinro.

Podsetimo, Rafael Nadal je za danas zakazao konferenciju za medije na kojoj će najverovatnije obavestiti javnost o planovima za naredni period.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track