ŠOKIRALA OTKRIĆEM DA JE HTELA DA SE UBIJE SKOKOM SA 26. SPRATA: Jelena Dokić se oglasila posle TEŠKE ISPOVESTI i poručila OVO
Foto: Pritnscreen

OGLASILA SE PONOVO

ŠOKIRALA OTKRIĆEM DA JE HTELA DA SE UBIJE SKOKOM SA 26. SPRATA: Jelena Dokić se oglasila posle TEŠKE ISPOVESTI i poručila OVO

Tenis -

Jelena Dokić se ponovo oglasila.

Posle teške ispovesti u kojoj je šokirala celokupnu javnost priznanjem da je htela da okonča svoj život skokom sa višespratnice.

"Malo je falilo da 28. aprila 2022. skočim sa balkona sa 26. sprata i oduzmem sebi život. Nikada neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno. Sve je tamno. Nema tona, nema slike, ništa nema smisla... Samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol", otkrila je Dokićeva koja se opet oglasila istim povodom na društvenim mrežama.

Jelena Dokić
foto: Profimedia

Ovog puta, daleko verdrije izdanje nekadašnje teniserke. Ona se u kratkom videu zahvalila velikom broju ljudi koji su joj u teškim trenucima pružili podršku i slali joj poruke koje su joj puno značile u ovoj borbi.

"Želim svima da se zahvalim u ovom kratkom videu i porukama nade kada je u pitanju mentalno zdravlje. Tako sam zahvalna za svu vašu ljubaznost, podršku i ljubav nakon moje poslednje objave i brige o tome kako sam sada i zašto je važno da otvorenije razgovaramo o mentalnom zdavlju", napisala je Jelena Dokić..

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track