NISKI UDARCI! BRITANKA OPLELA PO ĐOKOVIĆIMA: Novak pozitivnim mislima ČISTI VODU, a Jelena je UVRNUTA! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

NISKI UDARCI! BRITANKA OPLELA PO ĐOKOVIĆIMA: Novak pozitivnim mislima ČISTI VODU, a Jelena je UVRNUTA! (FOTO)

Tenis -

Britanski medij "Daily Mail" ovih dana se posebno raspisao o Novaku.

Novinari ovog britanskog lista trude se na sve načine da istaknu najboljeg srpskog tenisera u negativnom svetlu, a ne libe se da odu toliko daleko da mu "udare" i na porodicu.

Finale Vimbldona je zakazano za nedelju od 15 časova, a dan pred Noletov okršaj sa Nikom Kirjosom, mediji na Ostrvu trude se da na svaki način poremete Đokovića.

Tako je osvanuo tekst u kojem novinarka Harijet Džonston ne štedi reči kritike na račun Novaka i njegove supruge Jelene.

"Da li je Novak kontroverzniji od Nika? Teniser koji ne priznaje vakcine protiv korone ubeđuje nas da pozitivne misli prečišćavaju vodu, dok njegova uvrnuta žena Jelena veruje da je 5G mreža izazvala pandemiju", glasi naslov njenog teksta.

Novak Đoković
foto: Pritnscreen

"Novakova vrlo uvrnuta žena bila je uspešna manekenka koja se pojavila u više prestižnih kampanja. Ali ima i mozak pored lepote, i diplomu iz Milana. Vole se od tinejdžerskih dana i venčali su se u julu 2014. na Svetom Stefanu. Jelena je tada bila trudna, a trenutno vodi Fondaciju Novaka Đokovića koja se bavi obrazovanjem dece iz neprivilegovanih zajednica. Često je viđamo na tribinama, gde ne može da zadrži smiren izraz lica, već je na rubu suza ili besno reaguje na odluke sudija. Jednom je rekla da ne može da kontroliše svoje emocije dok gleda svog supruga, jer želi da on uvek bude srećan", napisla je novinarka.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track