KATASTROFA NA TUR DE FRANSU - BICIKLISTA POLOMIO VRAT Navijači hteli da SLIKAJU, Italijan ih udario pa doživeo TEŠKU povredu VIDEO
Foto: Twitter/Printscreen

UŽAS

KATASTROFA NA TUR DE FRANSU - BICIKLISTA POLOMIO VRAT Navijači hteli da SLIKAJU, Italijan ih udario pa doživeo TEŠKU povredu VIDEO

Ostali sportovi -

Italijanski biciklista Danijel Os, doživeo je tešku povredu nakon što se sudario sa navijačima na jednoj od etapa na čuvenoj trci Tur de Frans.

Do incidenta je došlo u petoj etapi kada je biciklista ekipe "Total Enerdžis" naleteo na navijače koji su bezobzirno nagazili na put, ne gledajući pritom u takmičare koji idu prema njima.

Nakon što je jedna grupa biciklista prošla, problematična grupa navijača se okrenula prema njima, a u tom trenutku je naleteo Italijan.

On je prvo zakačio jednog čoveka iz publike, tu izgubio balans, a potom je prešao preko noge navijačice i žestoko pao.

Sve se dogodilo pri velikoj brzini i u kratko vreme. Na Italijana je naleteo drugi biciklista, a obojica su završili na zemlji.

Os je uspeo da se vrati trci pa čak i da završi etapu, ali je nakon toga dijagnostifikovana teška povreda.

On je polomio vratni pršljen i za njega je ovogodišnji Tur de Frans završen.

" Posle dodatnih pregleda ustanovljeno je da je došlo do grakture vratnog pršljena i potrebna je imobilizacija na nekoliko nedelja. Danijel je zbog toga primoran da se povuče sa takmičenja", navedeno je u saopštenju "Total Enerdžisa".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track