SUSRET ĐOKOVIĆA I KIRJOSA PRED FINALE JE ŠOU KOJI MORATE DA VIDITE! Novak dobacio Niku, on UMRO OD SMEHA pa odmah odgovorio VIDEO
Foto: Profimedia

SPEKTAKL!

SUSRET ĐOKOVIĆA I KIRJOSA PRED FINALE JE ŠOU KOJI MORATE DA VIDITE! Novak dobacio Niku, on UMRO OD SMEHA pa odmah odgovorio VIDEO

Tenis -

Izuzetno zanimljiva situacija dogodila se tokom poslednjeg treninga Novaka Đokovića pred finale Vimbldona.

Novak će za četvrti uzastopni trofej (2020. se nije igralo) u Londonu igrati protiv Nika Kirjosa koji je prvi put stigao do finala nekog grend slema.

Njih dvojica imaju interesantnu prošlost pošto Australijanac dugo nije voleo Novaka što nije krio svojim izjavama i komentarima na sve što Đoković uradi, a onda se dogodio preokret.

Kirjos je branio srpskog tenisera tokom drame u Australiji na početku godine i od tada njihov međusobni odnos postaje sve bolji.

Pred samo finale njih dvojica su u subotu trenirali na terenima koji se nalaze jedan pored drugog, a Kirjos je svoj napustio nešto ranije u odnosu na Đokovića.

Tada se odvila spektakularna scena koju je opisao portal "B92".

Novak Đoković
foto: Profimedia

Naime, Kirjos je prolazio pored terena na kojem je bio Đoković sa svojim timom i tada su njih dvojica razmenili nekoliko rečenica.

"Trebalo ti je pet godina da kažeš nešto lepo o meni", rekao je Novak drugom finalisti, time nasmejao Kirjosa koji je imao spreman odgovor:

"Da, ali branio sam te kada je bilo najbitnije", rekao je kontroverzni teniser podsećajući na izjave protiv svoje vlade koja je Đokoviću ukinula vizu na početku 2021. godine.

"Tačno, cenim to", kratko je uzvratio Novak.

Šou i spektakl možemo da očekujemo u finalu i to su verovatno jedine dve sigurne stvari.

Veći deo navijača ne voli previše ni Đokovića ni Kirjosa, pa je teško prognozirati kako će se oni ponašati. Navijači nestrpljivo čekaju da vide kako će izgledati Australijanac i kako će izgledati njegovo ponašanje na prvom meču protiv Đokovića posle pet godina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track