NIK, JE L' BAŠ MORALO OVAKO DA SE ZAVRŠI? Kirjos pravio haos i tokom FINALA, Vimbldon ga KAZNIO, a evo i zbog čega (VIDEO)
Foto: EPA/Neil Hall

NAKUPILO SE

NIK, JE L' BAŠ MORALO OVAKO DA SE ZAVRŠI? Kirjos pravio haos i tokom FINALA, Vimbldon ga KAZNIO, a evo i zbog čega (VIDEO)

Tenis -

Verovatno najkontroverzniji teniser na svetu, Nik Kirjos, više puta je kažnjen tokom ovogodišnjeg Vimbldona, a poslednji put zbog ponašanja u finalnom meču.

Australijanac je tako došao i do treće kazne na ovogodišnjem izdanju trećeg grend slema u sezoni, a britanski "Ekspres", izračunao je koliko je ukupno novca sebi izbio iz džepa Kirjos.

Naime, vicešampion Vimbldona koji je u meču za trofej izgubio od Novaka Đokovića, tokom duela protiv Srbina nije ni pokušavao da sakrije nervozu.

Osim u prvom setu, jedinom koji je osvojio, Kirjos je tokom celog meča glasno komunicirao sa svojim timom, a sudija u stolici Reno Lihtenštajn uputio mu je upozorenje nakon što je glasno opsovao.

Njemu je zasmetala žena sa tribina, a nakon što je Lihtenštajne odbio zahtev Nika da zbog nje dobije ponovo prvi servis, Australijanac je započeo raspravu.

"To je je*ena šala", poručio je Kirjos zbog čega je opomenut i zbog čega će nagrada koju je osvojio biti za još 3.000 funti.

Prethodno, Kirjos je kažnjen zato što je linijskog sudiju na meču protiv Pola Džaba nazvao cinkarošem, kao i zbog ponašanja na možda i najluđem meču ove godine protiv Stefanosa Cicipasa.

Ukupno, Kirjos je stigao do 15.000 funti (više od 17.700 evra) u kaznama, što mu neće teško pasti s obzirom na to da je ulaskom u finale osvojio oko 1.250.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track