KIRJOS BRZO PREBOLEO PORAZ OD NOVAKA: Nik napravio LUDU ŽURKU, verenica i sestra NAJVESELIJE! FOTO
Foto: Printskrin

U SVOM STILU

KIRJOS BRZO PREBOLEO PORAZ OD NOVAKA: Nik napravio LUDU ŽURKU, verenica i sestra NAJVESELIJE! FOTO

Tenis -

Australijski teniser Nik Kirjos brzo je preboleo poraz od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona.

Kirjos je u svom prvom gren slem finalu poražen nakon preokreta u četiri seta, a već u nedelju veče napravio je žurku u jednom noćnom baru u Londonu

Kirjos je u noćni provod otišao sa devojkom Kostin Haci i sestrom Halimaks, a upravo njih dve su na svojim Instagram profilima podelili detalje sa žurke.

Nik Kirjos
foto: Printscreen/ Instagram

Sam teniser je i u klubu nosio crvenu kapu, popularnu Džordanku, koju je stavio na glavu odmah posle gubitka finala. Na taj način je još jednom prekršio pravilo Vimbldona i kažnjen je sa 3.000 funti.

Međutim, ni ta, ali ni ostale kazne koje je plaćao, neće biti neki preterani udar na njegov džep s obzirom na to da je Australijanac plasmanom u finale zaradio 1.050.000 funti.

Nik Kirjos
foto: Printscreen/ Instagram

Kostin je, s druge strane, na sebi imala bež blejzer i suknju, kao i belu majicu, dok je Kirjosova sestra "ludovala" sa flašama alkohola u plavoj haljini.

Nik Kirjos
foto: Printscreen/ Instagram

Zanimljivo je da Kirjosov brat je dan pred finale Vimbldona dao jedna intervju u kom je priznao da je pomenuta Kostin Haci najzaslužnija što se Nik vratio na pravi put.

Podsetimo, Kiros je Kostin upoznao na jesen prošle godine tako što je video njenu figuru na Instagramu.

Par se u međuvremenu verio, a teniser je čak kupio i stan u Sidneju da zajedno žive - iako je čitav život proveo u Kanberi.

1 / 7 Foto: Printscreen/ Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track