ĐOKOVIĆ VIŠE NIJE VEGAN? Poseta piramidama otkrila VELIKU PROMENU! Evo kako se sada hrani Novak
Foto: Profimedia

BITNA ODLUKA

ĐOKOVIĆ VIŠE NIJE VEGAN? Poseta piramidama otkrila VELIKU PROMENU! Evo kako se sada hrani Novak

Tenis -

Nakon što je osvojio Vimbldon i stigao na doček u Beogradu, Novak Đoković se uputio prema Visokom gde je bio gost na otvaranju teniskog kompleksa.

Srpski teniser se odlično zabavio i, što je možda i važnije, jednako dobro je zabavio publiku na mestu koje često posećuje.

Nakon 21. grend slem trofeja, poseta nalazištu Bosanska piramida sunca donela je nove informacije o načinu Novakove ishrane o kojoj se tokom godina često pričalo.

Đoković više nije veganm barem prema informacijama koje je otkrila Mirsada Gudegović, vlasnica restorana "Koliba" koja je pripremala hranu za Novaka i ostale goste.

"Novak ništa nije naručivao, ja sam spremila ručak po svom izboru za njega i Semira. Oni jedu šta im se da. I Semir je vegetarijanac, samo je njegova supruga Sabina jela meso. Nole je sada jeo uštipke od heljdinog brašna, falafel (kroketi od leblebija), razne sireve... Pio je i prirodne sokove, naravno, bez dodatnog šećera", rekla je Mirsada za Informer, koji dodaje da srpski teniser i dalje ne jede meso, ali jede hranu životinjskog porekla kao što su mlečni proizvodi i jaja, što znači da je sada vegeterijanac.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Mirsada je poručila da Đoković redovno dolazi u restoran kada je u poseti Visokom.

"Dolazi svaki dan kada je u Visokom. Kaže da mu se sve sviđa. Sada nije jeo samo čorbu, jer bi mu bilo previše. Zahvali se za šta god da dobije, takav je čovek. Možda mu nešto nije prijalo, ali pohvali uvek sve. Znam da posebno voli uštipke", poručila je ona i dodala da Đoković nije dobio specijalan tretman:

"Mi i inače imamo vegetarijanski i veganski meni, jer nam često dolaze stranci koji se tako hrane. Ne nabavljamo tu vrstu hrane samo zbog Novaka" naglašava Mirsada.

Osim što je oduševljena Novakom kao osobom, Mirsada kaže da je pomogao da se Visoko razvije.

"Dolaze mnogo manje uspešni ljudi od njega, ali uobraženi su, nisu neposredni i normalni kao Nole. Oduševljena sam njime. Da Semir nije pronašao piramidu, mogli bismo da zaključamo grad, ugasimo svetlo i odemo. I Novak je svojim dolascima promovisao naš grad, pa ima sve više turista", rekla je Mirsada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track