SVIREPO! SRPSKOM KIK-BOKSERU SMRSKAO LOBANJU, PA GA ZAPALIO U ŠUMI: Jagodinca pokušavali da identifikuju danima, ubijen zbog OVOGA
Foto: Profimedia

NA DANAŠNJI DAN

SVIREPO! SRPSKOM KIK-BOKSERU SMRSKAO LOBANJU, PA GA ZAPALIO U ŠUMI: Jagodinca pokušavali da identifikuju danima, ubijen zbog OVOGA

Ostali sportovi -

Kik-bokser iz Jagodine Branislav Ilić Bane (41) ubijen je na današnji dan 2017. godine.

Ilića je tada tog 16. jula tada tridesetosmogodišnji Srbin usmrtio brutalnim udarcima u glavu, a potom njegovo telo spalio u šumi.

Ovaj zločin se dogodio u Sent Galenu u Švajcarskoj, a počinilac je osuđen na 16 godina zatvora. Međutim, suđenje nije proteklo kako treba, jer je ubica sve vreme negirao zločin i tvrdio da je on žrtva organizovanog kriminala.

- Nisam kriv! Bojim se za svoju porodicu, ovde sam ja žrtva - rekao je Srbin, pa pojasnio da je iskorišćena njegova naivnost, te da je pravi počinilac neko drugi: - Ja sam žrtva organizovanog kriminala - dodao je on.

Prema pisanju švajcarskih medija, Ilićevo telo bilo je toliko unakaženo da je identifikacija porajala danima.

Ubijeni Ilić je radio kao telohranitelj u diskoteci "Fleš" u Montlingenu (kanton Sent Galen), koja je na lošem glasu zbog tuča koje su se redovno dešavale. Protiv Srbina je vođeno nekoliko procesa zbog nanošenja povreda, kako je potvrdio i Okružni sud u Altštetenu. Međutim, u privatnom okruženju Branislav je odavao utisak prijatnog porodičnog života.

- Prijatelji su ga zvali Bane i imao je dva sina iz dva braka, a bez obzira na sve uspevao je da drži porodicu na okupu. Ne mogu ni da pretpostavim ko je tako nešto strašno mogao da mu uradi - rekla je tada za švajcarski "Blik" jedna od njegovih supruga.

Cirih, švajcarska policija
foto: Profimedia

Kao mogući motiv ovog jezivog zločina, prema informacijama do kojih je došao "Blik", može da bude i to što je Branislav bio umešan u nasilno uterivanje dugova.

Tužilaštvo je ipak dokazalo da je ubijeni Ilić došao u stan svog ubice, gde je i likvidiran.

Ilić je preminuo od povreda lobanje, a potom je telo preneto u šumu kod Amrisvila, poliveno benzinom i zapaljeno. O tome su govorili i tragovi DNK i krvi nađeni na mestu zločina.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track