ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO KRALJEVSKU PORODICU: Princ otkrio da je u finalu Vimbldona NAVIJAO ZA NOVAKA! Evo zašto je mu je Kejt zahvalna!
Foto: Profimedia

kralj sa kraljevima

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO KRALJEVSKU PORODICU: Princ otkrio da je u finalu Vimbldona NAVIJAO ZA NOVAKA! Evo zašto je mu je Kejt zahvalna!

Tenis -

Popularni britanski časopis "Woman's Day" koji pomno prati dešavanja u kraljevskoj porodici otkriva da je Novak Đoković gestom na Vimbldonu oduševio vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton i princa Vilijama.

Princ Vilijam i Kejt Midlton su pratili veliko finale Vimbldona sa svojim osmogodišnjim sinom Džordžom.

Nakon meča Novak Đoković je princu Džordžu, koji inače trenira tenis, priredio trenutak za pamćenje. Najstariji naslednik princa Vilijama i Kejt Midlton navijao je za srpskog tenisera tokom meča sa Kirjosom, pa mu se Nole nakon meča na poseban način zahvalio za podršku. Srpski je malo proćaskao sa naslednikom i na kratko mu dao svoj pehar u ruke, što je Džordž sa ushićenjem prihvatio.

Njegov gest kraljevska porodica izuzetno ceni.

"Džordž je veliki ljubitelj sporta i uživao je jer je upoznao pobednika turnira Novaka Đokovića. Kejt i Vils misle da je odlazak sa njim na brojne zabavne događaje dobar način da mu izgrade samopouzdanje za javne nastupe" otkriva insajder kraljevske porodice.

Pomenuti britanski časopis uporedio je princa Džordža sa njegovim ocem Vilijamom, koji je davne 1991. godine sedeo u boksu Vimbldona sa majkom Dajanom - sličnost je neverovatna.

Kurir sport

Bonus video:

00:40

Novak Đoković stigao u Visoko: Najbolji srpski teniser danas otvara teniski kompleks u blizini BOSANSKIH PIRAMIDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track