NOVAK PROGOVORIO O UČEŠĆU NA US OPENU! Objavio video sa treninga i poručio navijačima: Nisam ovo očekivao, DRŽITE MI PALČEVE!
Foto: Starsport

IMA NADE

NOVAK PROGOVORIO O UČEŠĆU NA US OPENU! Objavio video sa treninga i poručio navijačima: Nisam ovo očekivao, DRŽITE MI PALČEVE!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prvi put se javno oglasio povodom svog učešća na ovogodišnjem US openu.

Srpski teniser nije vakcinisan i zbog toga mu je zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države, ali nastavlja da se priprema za turnir u nadi da će američke vlasti promeniti odluku.

U emotivnoj poruci koju je objavio na svom Instagram provilu Đoković se zahvalio svima koji apeluju na američke vlasti da mu dozvole da igra na US openu.

"Želim samo da iskoristim priliku da podelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko hvala", napisao je Novak.

Novak je objavio snimak treninga i naglasio da će biti spreman ako dobije "zeleno svetlo".

"Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve!", zaključio je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track