REKAO SAM RADOMANU BOŽOVIĆU DA ĆU POZVATI PRIJATELJA ARKANA - ODMAH JE UĆUTAO! Armenulić otkrio sve detalje čuvenog sukoba!
Foto: EPA/Maja Ilić, EPA/ Miloš Vukadinović, Nikola Anđić

bez dlake na jeziku

REKAO SAM RADOMANU BOŽOVIĆU DA ĆU POZVATI PRIJATELJA ARKANA - ODMAH JE UĆUTAO! Armenulić otkrio sve detalje čuvenog sukoba!

Tenis -

Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Radmilo Armenulić otvoreno je govorio o svom sukobu sa nekadašnjim predsednikom saveza Radomanom Božovićem.

Armenulić je u popularnom podkastu "Sportlight" otkrio da je bio jako dobar prijatelj sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i da je jednom prilikom upozorio Božovića, koji mu se mešao u posao, da će, ako treba, pozvati prijatelja da reši problem.

Armenulić je otkrio detalje zanimljivog razgovora koji je imao sa Božovićem.

"Počeo je da se meša... Ja odredim ekipu, a on kaže: "Jesi li ti siguran da ne treba da igra ovaj". Ja mu kažem: Siguran sam jer se razumem u tenis više od tebe". On meni odgovori: "Pazi kako razgovaraš sa mnom"", priča Armenulić i dodaje:

"Kažem, ja se tebe ne plašim ništa. Ako hoćeš tako da razgovaramo, sada ću da pozovem jednog mog prijatelja, a ja sam sa Arkanom bio jako dobar. Kažem, pozvaću Arkana da vidim šta on misli o tome. On je ućutao, a ja nastavim... Tebe zovu "Kradoman". Ne znam šta kradeš, ali nemoj u tenis da se mešaš, ja ću da dam ostavku, a vratiću se kada tebe isteraju".

Armenulić je vodio reprezentacju sve dok Radoman Božović nije postao predsednik Teniskog saveza. Radoman Božović bio je predsednik Teniskog saveza od 1996. do 2000. godine. Bio je kadar Slobodana Miloševića, član SPS i premijer Srbije pre popularnog Šaje - Nikole Šainovića, a onda se povukao iz politike i prosto iščezao iz javnog života. Bio je i na funkciji predsednika Izvršnog veća Vojvodine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track