ĐOKOVIĆ APSOLUTNI FAVORIT ZA OSVAJANJE US OPENA! Najveća svetska kladionica objavila kvote, svi u ŠOKU!
Foto: AP / Gerald Herbert, Shutterstock

ovo je poprilično IZNENAĐENJE

ĐOKOVIĆ APSOLUTNI FAVORIT ZA OSVAJANJE US OPENA! Najveća svetska kladionica objavila kvote, svi u ŠOKU!

Tenis -

Najveća svetska kladionica "Bet365" je objavila kvote za predstojeći gren-slem turnir US Open, koji počinje krajem avgusta. Ono što je začuđujuće, jeste što je apsolutni favorit za osvajanje turnira niko drugi nego srpski teniski as - Novak Đoković!

Da li kladionice možda znaju nešto više i da li to što su Đokovića stavile za apsolutnog favorita znači da će Srbinu, ipak, biti dozvoljeno da uđe u Ameriku i posle trijumfa na Vimbldonu dobije priliku da osvojio još jedan gren slem turnir ostaje da se vidi. Ovo svakako obećeva.

kvote
foto: Printscreen

Đoković je dakle apsolutni favorit za osvajanje US Opena sa kvotom - 2,50. Posle srpskog teniskog asa, u najvećoj svetskoj kladionici, pored Đokovića, najviše šanse za uspeh imaju: Danil Medvedev (Rusija) 3,25, Karlos Alkaraz (Španija) 4,33, Rafael Nadal (Španija) - 6,00, Stefanos Cicipas (Grčka) 13,00.

Da pojasnimo - krajnje je čudno što su bukmejkeri uvrstili Novaka u ponudu. Zašto? Pa, ako ostane to da Đoković ne sme u Njujork kvote na sve preostale favorite biće neuporedivo manje od ovih koje su sada ponuđenje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track