CENZURA! SRAMAN POTEZ ČELNIKA US OPENA: Evo šta su uradili povodom OBJAVE navijača da Novak nastupi u Njujorku!
Foto: EPA/Tolga Akmen, Profimedia, screenshot

SKANDALOZNO

CENZURA! SRAMAN POTEZ ČELNIKA US OPENA: Evo šta su uradili povodom OBJAVE navijača da Novak nastupi u Njujorku!

Tenis -

Srpski teniski as neće učestvovati na US Openu ukoliko se ne promene kovid pravila u narednih 48 sati u Sjedinjenih Američkim Državama, što se sasvim izvesno neće dogoditi. Nisu nažalost dali rezultata ni mnogobrojni apeli, da se Đokoviću omogući ulazak u Ameriku, koji su upućeni predsedniku SAD Džozefu Bajdenu!

Novak Đoković
foto: Pritnscreen

Nadali su se mnogobrojni Novakovi navijači da će se stvari preokrenuti u njegovu korist u poslednji čas, ali šanse da se to dogodi su sve manje.

Već danima na društvenim mrežama fanovi Đokovića dele svaku objavu US Opena uz poruku da se osećaju prevareno, a administratori poslednjeg grend slema u sezoni su sada uradili nešto potpuno neprihvatljivo.

Novak Đoković, Doček, balkon
foto: Printskrin

US Open je na svom Tviter nalogu u ponedeljak objavio da je počela "navijačka nedelja", a onda su usledile stotine poruka u kojima Đokovićevi navijači traže da Srbin igra u Njujorku. Ovo je iznenadilo, pa i razljutilo čelnike US Opena, zbog čega su administratori odlučili da obrišu objavu.

- Istina je, US Open je obrisao ovaj tvit pošto su bili preplavljeni lepim fotografijama navijača Novaka Đokovića i porukama u kojima tražimo da igra. Odlučili su da obrišu objavu jer nisu želeli da ljudi vide u komentarima koliko je Novak popularan. Cenzura je i dalje aktuelna u tenisu - napisala je jedna simpatizerka Novaka Đokovića.

US Open zvanično počinje 29. avgusta i na njemu prvi teniser sveta Danil Medvedev brani trofej, dok će Novak Đoković evidentno izgubiti 1.200 bodova, jer gotovo sigurno neće igrati.

Đokoviću je ove godine zato što nije vakcinisan protiv virusa korona zabranjeno da igra na prvom grend slem turniru u Australiji, odakle je početkom godine proteran! Nedavno je sedmi put trijumfovao u Londonu na Vimbldonu, a prethodno je u Parizu stigao do finala Rolan Garosa, koji je osvojio Španac Rafael Nadal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track