VILANDER STAO U ODBRANU ĐOKOVIĆA: Dokle više da ga SPUTAVAJU da bude NAJBOLJI SVIH VREMENA!
Foto: Profimedia, Shutterstock/masisyan

PODRŠKA LEGENDE

VILANDER STAO U ODBRANU ĐOKOVIĆA: Dokle više da ga SPUTAVAJU da bude NAJBOLJI SVIH VREMENA!

Tenis -

Legendarni švedski teniser, koji godinama radi kao komentator "Eurosporta" Mats Vilander stao je na stranu srpskog teniskog asa Novaka Đokovića.

Naime, Šveđanin je razočaran tretmanom koji ima srpski teniser, pa je uputio žestoku kritiku onima koji Novaka "sputavaju" da bude najbolji svih vremena.

"Cela ova saga oko Rafe, Novaka i Rodžera u trci za najboljeg svih vremena (GOAT), posle svega što se dešava Đokoviću, postaje irelevantna, jer njemu ne dozvoljavaju da igra" istakao je Vilander.

Mats Vilander, Novak Đoković
foto: Profimedia

Vilander je potom pojasnio svoj stav:

"Ubuduće ćemo da pričamo o najvećoj eri sa trojicom najvećih igrača svih vremena, koji su igrali u isto vreme. Mislim da ćemo ih po tome pamtiti".

Đoković neće igrati na predstojećem US openu zbog toga što nije vakcinisan protiv virusa korona i kao stranac ne može da uđe na teritoriju SAD.

Rafael Nadal će sa druge strane juriti svoj 23. Grend slem trofej, titulu u Njujorku brani prvi teniser sveta, Rus Danil Medvedev. Novaki Đoković ukupno ima 21. grend slem titulu, a nedavno je po sedmi put trijumfovao na travi na Vimbldonu. Početkom godine nije mu dozvoljeno da učestvuje na grend slem turniru u Australiji, odakle je proteran.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track