SERENA SE GUŠILA U SUZAMA - SA NJOM PLAKAO CEO STADION: Amerikanka u penziju ispraćena uz megahit Tine Tarner (VIDEO)
Foto: Profimedia

EMOTIVNO

SERENA SE GUŠILA U SUZAMA - SA NJOM PLAKAO CEO STADION: Amerikanka u penziju ispraćena uz megahit Tine Tarner (VIDEO)

Tenis -

Serena Vilijams odigrala je poslednji meč u karijeri - porazom od Ajle Tomljanović, legendarna Amerikanka je okončala fantastičnu karijeru u kojoj je osvojila 23 grend slem titule, ukupno 73 na WTA Turu.

U intervjuu na terenu sa Meri Džo Fernandes, Serena se obratila publici i dovela ih do suza.

"Pokušala sam, ali Ajla je bila za malo bolja. Hvala ti, tata. Znam da gledaš. Hvala ti mama. Želim da se zahvalim svima koji su ovde, onima koji su bili uz mene i bukvalno godinama, decenijama. Ipak, sve je počelo od mojih roditelja, oni su zaslužni za sve. Zahvalna sam im. Ovo su suze radosnice", poručila je Serena.

Serena Vilijams
foto: Profimedia

U njenom boksu bila je i njena starija sestra Venus.

"Ne bih bila Serena da nije bilo Venus, tako da, hvala ti Venus. Ona je jedini razlog što postoji Serena Vilijams. Bila je ovo zabavna vožnja. Najneverovatnija vožnja i putovanje u mom životu. Zahvalna sam svima koji su makar jednom rekli, 'napred, Serena' u svom životu. Zahvalna sam, jer ste me vi doveli dovde", izjavila je boreći se sa suzama.

Na pitanje, da li bi mogla da razmotri da odloži odluku o povlačenju, kratko je rekla:

"Ne verujem, ali nikad se ne zna. Ne znam, stvarno", poručila je kraljica tenisa koja je sa terena ispraćena uz hit Tine Tarner, "The Best".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track