RAZVODE SE SLAVNA TENISERKA I MAKEDONSKI MILIJARDER! Pre samo 11 meseci imali VENČANJE IZ SNOVA, a onda je sve PUKLO
Foto: Printskrin, Profimedia

pukla tikva

RAZVODE SE SLAVNA TENISERKA I MAKEDONSKI MILIJARDER! Pre samo 11 meseci imali VENČANJE IZ SNOVA, a onda je sve PUKLO

Tenis -

Slavna rumunska teniserka Simona Halep nakon manje od godinu dana braka rešila je da se razvede od svog supruga Tonija Juruca.

Par se venčao 15. septembra prošle godine, a samo nekoliko dana pre godišnjice braka isplivla je vest koja je šokirala javnost - rešili su da se razvedu.

To je potvrdio i milijarder rođen u Severnoj Makedoniji.

Simona Halep, Toni Juruc
foto: Printskrin

"Simona i ja smo doneli odluku da se razvedemo. To je sve što ću reći, prestanite da insistirate", kratko je potvrdio Juruc.

Halep i Juruc neće deliti bogatstvo, jer su takvu odluku doneli pre nego što su stupili u brak.

Spekuliše se da je glavni uzrok razlaza velika udaljenost između Simone i njenog supruga. Rumunka se nedavno preselila u Francuku na insistiranje trenera Patrika Muratoglua i odnos sa suprugom je zahladneo.

Podsetimo, par se venčao prošle godine na obali Crnog mora u gradu Konstanca, rodnom mestu 11. teniserke sveta.Na luksuznom venčanju bilo je oko 300 gostiju.

Juruc je inače veoma uspešan biznismen, vlasnik nekoliko firmi. Rođen je u Severnoj Makedoniji nadomak granice sa Srbijom. Zanimljivo je i da je ovo Jurucu treći brak, najpre je bio oženjen manekenkom, pa višegodišnjom devojkom, ali ni ti brakovi nisu dugo potrajali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track