SRAMNE REČI POZNATOG NOVINARA O ĐOKOVIĆU! Navijači KLJUČAJU zbog ove objave Amerikanca: Zar nisu Novaka dovoljno MALTRETIRALI?!
Foto: Profimedia

NEPOTREBAN KOMENTAR

SRAMNE REČI POZNATOG NOVINARA O ĐOKOVIĆU! Navijači KLJUČAJU zbog ove objave Amerikanca: Zar nisu Novaka dovoljno MALTRETIRALI?!

Tenis -

Novak Đoković bi na turniru u Astani mogao da obezbedi igranje završnog mastersa u Torinu, što se nije dopalo Dejvidu Kejnu, uredniku poznatog "Tenis kanala".

Kejnu je zasmetala činjenica da se Đokoviću u ATP trci računaju bodovi osvojeni na Vimbldonu.

Za trijumf na grend slemu u Londonu, Novak nije dobio bodove na ATP listi, a novinar je poručio da zbog odluke da se ukinu bodovi sa Vimbldona, bodovi ne bi trebalo ni da se računaju u ATP trci.

- Iz perspektive da je 'Tur odlučio da se ništa sa Vimbldona ne računa', priznajem da sam malo iznenađen što mu ATP očigledno dozvoljava to kao faktor da se kvalifikuje za Torino - poručio je američki novinar.

To je izazvalo brojne reakcije Đokovićevih navijača koji su masovno ostavljali komentare na objavu Kejna na društvenoj mreži Tviter.

- Je l' ti to stvarno želiš da ATP nastavlja da kažnjava igrače, ili se ponovo javila tvoja mržnja prema Đokoviću? - jedan je od komentara koji je izazvao puno pažnje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track