ZVEZDA ČESTITALA ROĐENDAN PARTIZANU! Ostoji Mijailoviću stigla čestitka iz Ljutice Bogdana: Da nastavimo kao i prethodnih godina
Foto: Starsport

LEP GEST

ZVEZDA ČESTITALA ROĐENDAN PARTIZANU! Ostoji Mijailoviću stigla čestitka iz Ljutice Bogdana: Da nastavimo kao i prethodnih godina

Fudbal -

JSD Partizan slavi 77. rođendan, a novom predsedniku sportskog društva Ostoji Mijailoviću i generalnom sekretaru Željku Tanaskoviću, stigla je čestitka od SD Crvena zvezda.

- Uvaženi sportski prijatelji, poštovana gospodo,

Povodom 77 godina od osnivanja JSD Partizan, u ime mnogobrojne porodice SD Crvena zvezda vama i svim vašim sportistima, želimo srećan rođendan, dobro zdravlje i uspeh u daljem radu.

Kao što smo svih prethodnih godina zajednički uticali i doprinosili razvoju sporta u našoj zemlji, iskreno verujemo da ćemo tu tradiciju nastaviti i u budućnosti - navedeno je u telegramu iz Ljutice Bogdana 1a, koji su potpisali predsednik Skupštine SD Crvena zvezda Stojan Vujko, predsednik Upravnog odbora Zvezdan Terzić i generalni sekretar Zoran Avramović.

Čestitka, Crvena zvezda, Partizan
foto: Printscreen

Rođendan crno-beli obeležavaju u neobičnoj atmosferi, neposredno nakon sukoba na Skupštini JSD i izborima za predsednika.

Ostoja Mijailović je registrovan kao novi predsednik JSD Partizan, što se nije dopalo, pre svega, čelnicima FK Partizan.

Miloš Vazura je naveo da je na Sudu dokazano da je pečat koji je korišćen pri registraciji u APR-u, a Mijailović je ukratko odgovorio na te optužbe.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track