NOVAK PROGOVORIO O BRUTALNIM NAPADIMA MEDIJA: Nisu me mazili! Morao sam sve to da progutam! Neću odustati od svojih uverenja!
Foto: Screenshot

otvorio dušu

NOVAK PROGOVORIO O BRUTALNIM NAPADIMA MEDIJA: Nisu me mazili! Morao sam sve to da progutam! Neću odustati od svojih uverenja!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u intervjuu za izraelski "I24News" otvoreno je govorio o svom odnosu sa medijima i odluci da se se ne vakciniše protiv korone.

Odluka da ne primi vakcinu protiv kovida skupo je koštala srpskog asa. Propustio je dva Grend slema i brojne turnire, ali bio je spreman na posledice.

"Uvek ostajem veran svojim vrednostima i stvarima u koje verujem. Verujem u slobodu izbora i smatram da svako treba da ima mogućnost da bira šta će da radi sa svojim telom, zbog čega sam i doneo takvu odluku. Odlučio sam da prihvatim posledice, ali neću odustati od svojih uverenja", poručio je Novak.

Zbog odluke da se ne vakciniše Novak je trpeo brutalne medijske napade i nije mu bilo lako.

"Ove godine mediji su bili negativni prema meni, nisu bili ljubazni, ali očekivao sam, tako se ponašaju. Morao sam da se nosim sa tim i da sve to progutam. Trudim se da im ne pridajem previše značaja i radim ono što najbolje znam, a to je da igram tenis", poručio je Nole.

Podsetimo, Novak trenutno boravi u Kazahstanu gde ga očekuje nastup na ATP turniru serije 500 u Astani.

Prvi meč srpski as odigraće danas oko 14 časova protiv Čileanca Kristijana Garina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track