POSTAO SAM OTAC I SVE SE PROMENILO! Nadal posle fijaska u Parizu otvorio dušu: Prvi put mi je teško da se prilagodim!
Foto: Profimedia

emotivni španac

POSTAO SAM OTAC I SVE SE PROMENILO! Nadal posle fijaska u Parizu otvorio dušu: Prvi put mi je teško da se prilagodim!

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je šokantnu eliminaciju već u šesnaestini finala Mastersa u Parizu. Njega je u drugom kolu savladao Tomi Pol rezultatom 3:6, 7:6(4), 6:1.

Nakon meča Nadal je istakao da trenutno prolazi kroz novo životno iskustvo i da nije uspeo da se adaptira na promene koje su se dogodile.

Podsetimo, Španac se nedavno ostvario u ulozi oca. Sa svojom dugogodišnjom partnerkom Marijom Pereljo dobio je sina Rafaela.

Uvek je teško napustiti dom. Iskreno, samo što je ovoga puta drugačija situacija nego inače. "Postao sam otac i od tada se sve promenilo. Prilično je zanimljivo da čak i posle tri nedelje kako smo dobili sina, sa kojim ne možete da komunicirate jer je jako mali, on očinje da vam nedostaje. To je novo životno iskustvo. Sve promene su teške u ovom životu i jednostavno morate da se prilagodite. Svaka promena je teška, a meni je možda i prvi put teško da se prilagodim. Moram da budem fleksibilniji. Ovo iskustvo je jedinstveno u poređenju sa svim prethodnim koja sam imao", iskren je Nadal.

On je odao priznanje svojoj supruzi.

"Život onih koji putuju je manje težak od života ljudi koji ostaju kod kuće sa bebom. Živimo u vreme moderne tehnologije koja nam dozvoljava da putem video poziva komuniciramo sa najmilijima. Dok budem na putu viđaću suprugu i sina putem video-poziva", objasnio je Nadal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track