ĐOKOVIĆ: UVEK SAM ŽELEO DA NAUČIM DA SE BIJEM! Novaka pitali što dosad nisu - progovorio i o MMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

PARIZ

ĐOKOVIĆ: UVEK SAM ŽELEO DA NAUČIM DA SE BIJEM! Novaka pitali što dosad nisu - progovorio i o MMA (VIDEO)

Tenis -

Nakon što je pobedio Karena Hačanova i obezbedio plasman u četvrtfinale mastersa u Parizu, Novak Đoković je imao malo drugačiji intervju.

Srpski teniser je pobedio Rusa rezultatom 6:4, 6:1 za manje od sat i po vremena igre, a nakon toga je pred kamerama "Teniskog kanala" odgovarao na pitanje o letošnjim aktivnostima.

Đoković je boravio u Crnoj Gori, a tom prilikom je trenirao kapoeru, borilačku veštinu sa elementima plesa, igre i muzike.

"Bilo je interesantno. Ne koristim to kao svoju dnevnu rutinu ili regularni trening, ali volim da učim nove stvari. Kako iz profesionalnih, tako i iz privatnih razloga. Uvek sam želeo da naučim kako da se bijem", rekao je Novak kroz smeh.

Odmah je pojasnio interesovanje za borilačkim veštinama.

"Nisam imao te ulične tuče kada sam bio mlađi, ali sam želeo da malo profesionalnije to naučim. Volim MMA, ali i taj deo kada se pleše uz muziku. To je kapoera, miks svega. Istorija kapoere je zanimljiva takođe. Kako je rođena na ulici, u favelama Brazila...", poručio je Đoković i dodao:

"Tačnije, kada su afrički robovi došli u Brazil. Interesantno je, nije nešto što ću koristiti na teniskom terenu, ali mislim da je sve novo što naučiš sa pokretom, pogotovo za mene, je uvek sjajno".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track