JELENA ĐOKOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA NA PRIČE O NOVAKOVOM DOPINGU: Sedite malo u tišini, pazite malo na sebe... (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

MASTERS U PARIZU

JELENA ĐOKOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA NA PRIČE O NOVAKOVOM DOPINGU: Sedite malo u tišini, pazite malo na sebe... (FOTO)

Tenis -

Novak Đoković ukrstio je rekete sa Holgerom Runeom u velikom finalu mastersa u Parizu, a jedan zanimljiv događaj sa tribina hale "Bersi" isplivao je po završetku meča.

Naime, jedan gledalac snimio je momenat u kom čuveni Noletov fizioterapeut Ulises Badio priprema napitak za srpskog asa, a potom ga šalje po jednoj skupljačici loptice na teren.

Dotični gledalac po završetku meča između Đokovića i Runea putem Tvitera je podelio ovaj video materijal koji sada kruži društvenim mrežama sa rečima - Šta mu ovo daju usred meča i zašto deluje toliko sumnjivo? - jasno aludirajući da se radi o nekoj nedozvoljenoj supstanci.

Tema dopinga proširila se na društvenim mrežama, a na spekulacije nije ostala imuna ni supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković koja je jednom korisniku Tvitera žestoko odbrusila.

Jelena Đoković
foto: Pritnscreen

- Sve je na Novaku. On im dozvoljava da stvaraju ove nepotrebne kontroverze. Zašto se jednostavno ne bi osvrnuo na to kada su ga prethodni put pitali o tome? Umesto toga nazvao ga je magičnim napitkom. Unajmite PR agenciju, preklinjem vas – stigao je komentar Jeleni, a ona je brzo odgovorila:

- Govoriće kada bude spreman za to. Cela ova besmislica o teranju ljudi da pričaju o nečemu za šta nisu spremni jer su DRUGI nestrpljivi je apsurdna. Sedite malo u tišini. Pazite više na sebe. Nije sve što vidite kontroverzno. Moglo bi biti privatno. Da li je to dozvoljeno - upitala je Jelena.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track