MOŽDA U AUSTRALIJI, AKO BUDEM TAMO! Đoković pravio ŠOU u Torinu! Odgovorio na pitanje ČUVENOG ITALIJANA, svi prasnuli u smeh VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

HIT!

MOŽDA U AUSTRALIJI, AKO BUDEM TAMO! Đoković pravio ŠOU u Torinu! Odgovorio na pitanje ČUVENOG ITALIJANA, svi prasnuli u smeh VIDEO

Tenis -

Novak Đoković će prvi meč na završnom turniru igrati u ponedeljak, a najava ovog takmičenja prošla je prilično zanimljivo.

Na zajedničkoj konferenciji za medije koju su održali teniseri iz crvene grupe bilo je dosta smeha, posebno nakon pitanja koje je postavio Ubaldo Skanagata, italijanski novinar koji će ostati upamćen po sceni iz Melburna iz 2019. godine i Novakovom "not too bad" uz italijanski naglasak.

Skanagata se potrudio da Đokoviću u Torinu ovog puta postavi zanimljivo pitanje koje se ne tiče tenisa.

"Kada ćemo da probamo vaše vino?", upitao je Ubaldo koji je saznao da je porodoca Đoković počela sa proizvodnjom ovog alkoholnog pića.

Odmah se uključio Andrej Rubljov.

"Novače, nismo znali ništa o tome. Kaži nam nešto više", našalio se Rus, a ubrzo je dobio odgovor.

"Tačno je da pravimo vino, ali time se više bavi moj stric. Porodica mi dolazi za nekoliko dana, poneće nekoliko flaša, pa ako ste tu negde možemo da probamo. Ali posle turnira", rekao je Đoković.

Dodao je odmah da je spreman da vino pije i sa mlađim kolegama, a potom se našalio na račun situacije koja ga čeka na početku 2023. godine.

"Rado ću podeliti i sa ovim momcima ako žele. Možda pre Australije kada budemo opušteniji... ako budem tamo", rekao je Đoković pre nego što su svi prisutni prasnuli u smeh.

Podsetimo, srpski teniser će igrati sa Stefanosom Cicipasom u ponedeljak uveče, a u grupi će se sastati još sa Andrejom Robljovom i Danilom Medvedevom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track