E, OVO JE EMOCIJA! ĐOKOVIĆ PUCA OD SREĆE NAKON UBEDLJIVE POBEDE: Mislim da je ovo prvi meč koji CEO GLEDAJU moja žena, sin i ćerka
Foto: AP

ZAVRŠNI MASTERS

E, OVO JE EMOCIJA! ĐOKOVIĆ PUCA OD SREĆE NAKON UBEDLJIVE POBEDE: Mislim da je ovo prvi meč koji CEO GLEDAJU moja žena, sin i ćerka

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković nije krio zadovoljstvo nakon pobede nad Andrejem Rubljovim u drugom kolu završnog Mastersa u Torinu.

- Igrao sam dobro. Jedan od najboljih mečeva godine. Igrao sam protiv čvrstog protivnika koji poseduje snagu i jak forhend. Uspeo sam da nađem pravi stav i igru u prvom setu. Rekao sam sebi da će šanse doći. To mi je dalo energiju, a on je pao u drugom setu. Želeo sam da iskoristim trenutak koji je prešao na moju stranu, odigrao sam besprekoran prvi set - rekao je Đoković.

Novaka je na ovom meču bodrila porodica.

- Iskreno, mislim da je ovo prvi meč koji moja žena, sin i ćerka gledaju ceo. Bilo je sjajno imati ih uz mene. To je najveći motivacioni faktor. Slavili su sa mnom, moj sin voli tenis, voli ga i moja ćerka, a naravno i ja - srećan je Đoković.

Novak Đoković, Dimitri Medvedev
foto: Profimedia

Novak je ovom pobedom obezbedio direktno mesto u polufinalu.

- Drago mi je što sam u polufinalu. To mi je olakšanje, ali pritisak da pobedim svaki meč je još tu. Neću se šetkati u trećem meču. Igraću sa pravim stavom. Medvedev i ja smo imali neke velike bitke, radujem se tome. Znajući da sam u polufinalu je veliki podstrek, ali želim da pobedim svaki meč koji mogu - rekao je Đoković.

Naredni duel srpski teniser igra protiv Medvedeva u petak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track