BAKA PETRA (82) ZBOG NOLETA DOŽIVELA INFARKT?! Zabranjeno joj da ga gleda, ali kaže: VOLELA BIH DA MI DOĐE, DA POPIJEMO ŠAMPANJAC
Foto: Kurir TV, Profimedia

VELIKI NAVIJAČ

BAKA PETRA (82) ZBOG NOLETA DOŽIVELA INFARKT?! Zabranjeno joj da ga gleda, ali kaže: VOLELA BIH DA MI DOĐE, DA POPIJEMO ŠAMPANJAC

Tenis -

Baka Petra Besermenji (82) iz Sremske Mitrovice ima jednu veliku želju, a to je da upozna našeg tenisera Novaka Đokovića. Zbog meča u kojem je gubio u avgustu 2018. dobila je infarkt i jedva preživela. Od tada joj doktori zabranjuju da gleda mečeve.

U razgovoru s novinarkom Kurir TV Aleksandrom Dražić podelila je svoju priču.

- Znam da igra s jakim protivnikom. Zato sam se brinula da ne izgubi. Kad, on je vidio ubedljivo. Kad je počeo naglo da gubi, kad je došao na 2:2 u meni se nešto smutilo. Ja ugasim TV i legnem. Ubrzo me počelo stezati među plećkama - priča Baka Petra.

Petra Bersemenji
foto: Kurir TV

Nije smela da kaže doktorima šta joj je izazvalo zdravstvene probleme, a u bolnici je saznala da je Nole ipak pobedio što ju je i vratilo u život.

- Čujem da pričaju po sobama da je pobedio, e onda mi je bilo lako. Mogla sam i da ustanem - prepričava Petra.

Petra Bersemenji
foto: Kurir TV

Njoj je sad zabranjeno da gleda mećeve jer je doginu dana pre infarkta imala operaciju srca. Ipak, i dalje je njegov veliki navijač i ima želju da ga ugosti za svoju slavu, svetog Nikolu.

02:46

BAKA PETRA (82) ZBOG NOLETA DOŽIVELA INFARKT! Zabranjeno joj da ga gleda, ali kaže: VOLELA BIH DA MI DOĐE, DA POPIJEMO ŠAMPANJAC

- Poručila bih mu da mu dragi Bog i sveti otac Nikola da opet pobedi u Australiji. Držali su ga prošli put kao azilanta, ja sam plakala što takvog čoveka drže iza rešetaka. Želela bih najviše da pobedi, da dođe da se vidimo i popijemo šampanjac - otkriva Petra Besermenji.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track