PAZITE SE, DOLAZI VAM NOVAK! Srbin SILNO MOTIVISAN stiže u Melburn, može li Đoković da pokori AO po deseti put?! /ANKETA/
Foto: Profimedia

anketa

PAZITE SE, DOLAZI VAM NOVAK! Srbin SILNO MOTIVISAN stiže u Melburn, može li Đoković da pokori AO po deseti put?! /ANKETA/

Tenis -

Početkom prošle godine, Novak Đoković našao se u ogromnom problemu u Australiji, kada je čak je bio i deportovan iz te zemlje jer nije vakcinisan protiv korona virusa.

Novaku je tada zabranjeno da učestvuje na Australijan openu, a sada, godinu dana kasnije, srpski as stiže u Melburn sa jednim ciljem - a to je da osvoji 10. titulu na prestižnom Gren slem turniru.

Do skoro se nije znalo da li će Novak moći da učestvuje na ovogodišnjem Australijan openu, a nakon što je dobio "zeleno svetlo", najbolji srpski teniser je krenuo sa pripremama za predstojeći turnir.

Sigurno će Novak biti silno motivisan u Melburnu, pogotovo imajući u vidu kroz kakav je pakao prošao minulog januara. Gladan je Đoković novih uspeha, želi da osvoji jubilarnu 10. titulu u Australiji, a da li će u tome uspeti ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Australijan open je na programu od 16. do 29. januara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track