DRAGO MI JE ŠTO MOGU DA SE VRATIM U MOJ GRAD! Ivanović jedva čeka sutrašnji meč sa Splitom, Zvezdu čeka veoma teška utakmica!
Foto: Starsport

aba liga

DRAGO MI JE ŠTO MOGU DA SE VRATIM U MOJ GRAD! Ivanović jedva čeka sutrašnji meč sa Splitom, Zvezdu čeka veoma teška utakmica!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da njegovu ekipu čeka teška utakmica protiv Splita, i da se radi o vrlo "agresivnom" timu kojeg je teško braniti.

"Split igra odličnu tranziciju, vrlo su agresivni i teški su za braniti...", rekao je Ivanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u ponedeljak ekipi Splita, u utakmici 13. kola ABA lige.

Zvezda posle 11 odigranih utakmica ima 10 pobeda i jedan poraz, dok je Split uz utakmicu više ostvario četiri pobede i osam poraza.

Za crveno-bele u prvoj utakmici u novoj godini neće igrati povređeni Luka Vildosa, Hasan Martin i Nikola Ivanović, a u Split ne putuje ni Miroslav Raduljica.

Ivanović je dodao da ga za Split vežu lepe uspomene tokom igranja za Jugoplastiku, sa kojom je osvojio titulu prvaka Evrope.

"Veoma mi je drago što mogu da se vratim u Split, moj grad, gde sam proveo tri veličanstvene godine, upoznao divne ljude…Pun sam divnih uspomena i emocija, ali sutra sve to ide u stranu, jer nas čeka teška utakmica", istakao je on.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić rekao je da je njihov naredni protivnik ove sezone imao nekoliko dobrih utakmica.

"Nismo imali puno vremena za oporavak od teške utakmice sa Barselonom (94:99), imamo i određenih kadrovskih problema, ali i bez toga ovu utakmicu dočekujemo i pripremamo vrlo ozbiljno", zaključio je Lazić.

Utakmica Splita i Crvene zvezde biće odigrana u ponedeljak od 16.30.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track