PRSATA REJČEL JE PROMENILA PLOČU: I ona sada veruje u NOVAKA, ubeđena je da Srbin uzima deseti put trofej u Australiji
Foto: Printskrin/Instagram

zanimljivo

PRSATA REJČEL JE PROMENILA PLOČU: I ona sada veruje u NOVAKA, ubeđena je da Srbin uzima deseti put trofej u Australiji

Tenis -

Rejčel Štulman, nekadašnja teniserka, danas novinarka i izveštač sa velikih tunira, dala je svoju prognozu za pobednika na Australijen openu.

Rejčel Štulman
foto: Instagram

Iako je nedavno istakla da je veliki navijač i poštovalac lika i dela Rafaela Nadala, čini se da je prsata Amerikanka promenila mišljenje. Na pitanje šta očekuje na prvom grendslemu u sezoni i ko će biti novi šampion Rejčel Štulman je odgovorila:

Rejčel Štulman
foto: Printskrin/Instagram

- Sad što se tiče šampiona... Kada sam videla žreb, deo mene je poželeo da budem luda i sve stavim na Medvedeva ili Cicipasa! Ali, morala sam da se vodim nekim osećajem... Biram Novaka. On je svež, želi titulu i verovatno je prilično gladan da igra na Australijen openu, jer nije igrao prošle godine - objasnila je Rejčel Štulman u izjavi za portal "Sportskeeda".

Rejčel Štulman (31) za sebe kaže da je "broj 1" među teniskim influenserima. Na društvenim mrežama prati je više od 265.000 ljudi, što je brojka vredna poštovanja.

Ima i zvanje profesionalnog teniskog trenera već osam godina, a u poslednje vreme radi kao novinar, komentator i reporter sa teniskih turnira. Samo od društvenih mreža prošle godine zaradila je nešto više od 1.000.000 dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track