SENZACIONALNI PREOKRET! REAL MADRID KRADE VLAHOVIĆA ARSENALU?! Madriđani se uključili u trku, BOMBA je spremna da ODJEKNE!
Foto: Profimedia

GDE LI ĆE DUŠAN?

SENZACIONALNI PREOKRET! REAL MADRID KRADE VLAHOVIĆA ARSENALU?! Madriđani se uključili u trku, BOMBA je spremna da ODJEKNE!

Fudbal -

Nakon vesti da je Arsenal glavni kandidat za potpis Dušana Vlahovića u trku se uključio i Real Madrid.

Nešto stidljivije se kao opcija pominjao Bajern Minhen, a prema informacijama iz Italije i sa ostrva, Juventus je spreman da, za bogatu ponudu, prihvati rastanak sa reprezentativcom Srbije.

Arsenal je bio glavni favorit, spekulisalo se da je spreman ponuda od 80 miliona evra iako je "stara dama" tražila čak 100 miliona evra.

Međutim, sada je velika konkurencija postao Real Madrid, prenose italijanski mediji.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Navodno, "kraljevski klub" je već spremio ponudu za Juventus, a kako nema dovoljno novca da zadovolji želje "stare dame", u sve je umešana trampa.

Uz ozbiljnu svotu za obeštećenje, Madriđani su spremni da u transfer uključe Antonija Ridigera, nemačkog defanzivca.

Štoper je već neko vreme želja Juventusa, a njegova vrednost je procenjena na 40 miliona evra, pa tako Madriđani žele da dođu do dogovora sa ekipom iz Torina.

Vlahović je, podsetimo, doživeo povredu primicača na utakmici Lige šampiona protiv Benfike 25. oktobra.

Propustio je naredni meč u Seriji A, zatim i utakmicu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, a onda i naredna tri meča u italijanskom prvenstvu.

Povređen se pojavio na okupljanju reprezentacije, ali je zaigrao na prijateljskoj utakmici protiv Bahreina. Postigao je gol i upisao dve asistencije za 45 minuta na terenu, a onda je usledilo Svetsko prenstvo.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Dvadesetdvogodišnji centarfor je odigrao 25 minuta na otvaranju protiv Brazila, u drugom kolu protiv Kameruna nije igrao, dok je protiv Švajcarske bio starter. Postigao je gol, a teren je napustio u 54. minutu.

Usledio je povratak u Torino, a otkako se vratio nije zabeležio nijedan minut na tri prvenstvene utakmice.

Italijanski "Skaj sport" je uoči utakmice protiv Napolija naveo da Vlahović ponovo učestvuje u timskim treninzima, ali da uprkos tome ne može da se spekuliše o tačnom vremenu povratka.

Kurir sport

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track