NEŠTO NIJE U REDU SA NOVAKOVIM PASOŠEM! Hit izjava najpoznatije teniske voditeljke: Pogrešan mu je RODNI LIST, on nema 35 godina!
Foto: Eurosport

oduševio barbaru

NEŠTO NIJE U REDU SA NOVAKOVIM PASOŠEM! Hit izjava najpoznatije teniske voditeljke: Pogrešan mu je RODNI LIST, on nema 35 godina!

Tenis -

Bivša australijska teniserka, a sada popularna voditeljka "Eurosporta", Barbara Šet, bila je potpuno impresionirana nastupom srpskog tenisera Novaka Đokovića u prvom kolu Australijan opena.

Podsetimo, Novak je na startu turnira ubedljivo savladao španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:0).

Svojim fenomenalnim nastupom oduševio je šarmantnu Barbaru, koja ne može da veruje da neko u 35. godini života može tako dobro da igra.

"On nema 35 godina, nešto mu sigurno nije u redu sa pasošem, pogrešan mu je rodni listi. Mislim, 35 godina, a tako izgleda", bila je u šoku Barbara.

Novak Đoković
foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

Bivša teniserka imala je samo reči hvale za srpskog asa.

"Nikada ranije ga nisam videla tako agresivnog, ulazio je u teren, oduzimao vreme svom rivalu, bila je to fenomenalna igra i zaslužena pobeda".

Barbara smatra da Novak nema slabosti i da će ako nastavi ovako da igra osvojiti Australijan open i vratiti se na prvo mesto ATP liste.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track