ZNAO SAM ŠTA MORAM DA RADIM! Korda potpuno VAN SEBE nakon senzacionalne pobede, a evo kako je Novak nedavno govorio o njemu!
Foto: Paul CROCK / AFP / Profimedia

ao

ZNAO SAM ŠTA MORAM DA RADIM! Korda potpuno VAN SEBE nakon senzacionalne pobede, a evo kako je Novak nedavno govorio o njemu!

Tenis -

Uspeo je američki teniser Sebastijan Korda da napravi veliko iznenađenje na Australijan openu, pošto je danas savladao osmog igrača sveta Danila Medvedeva sa 7:6 (7), 6:3, 7:6 (4) i tako obezbedio plasman u osminu finala prestižnog Gren slema.

Korda, 29. nosilac na prvom grend slem turniru u godini, pobedio je ruskog tenisera za dva sata i 59 minuta.

- Neverovatan meč, znao sam šta moram da radim i držao sam se toga. Iako sam bio u emotivnoj vrtešci neverovatna pobeda. Jednostavno sam napadao - kazao je Korda nakon meča.

Američki teniser voli da igra u Australiji.

- Volim da igram u Australiji, moja porodica voli da igra u Australiji. Imamo u istoriji sjajnih trenutaka kao porodica ovde - ističe 22-godišnji teniser.

Podsetimo, u Adelejdu je Novak Đoković pobedio Kordu a nakon tog meča srpski as je u čistom superlativu govorio o talentovanom teniseru.

- Jedan od igrača koji ima najčistiju tehniku udarca na Turu. On je veoma talentovan, deluje da nema mana. Način na koji igra, kako se kreće, tenis divan za gledanje. On je jedan od igrača nove generacije koja dolazi i sigurno će biti u Top 10 - rekao je Đoković tom prilikom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track