ŠMEKERSKI POTEZ ĐOKOVIĆA! Srušio Rusa pa tražio veliki aplauz za FEDERERA: Nakon emotivne poruke usledio je IZAZOV za Švajcarca!
Foto: Printscreen

hit scena

ŠMEKERSKI POTEZ ĐOKOVIĆA! Srušio Rusa pa tražio veliki aplauz za FEDERERA: Nakon emotivne poruke usledio je IZAZOV za Švajcarca!

Tenis -

Nakon trijumfa u četvrtfinalu Australijan opena, najbolji srpski teniser Novak Đoković poslao je emotivnu poruku svom velikom rivalu Rodžeru Federeru.

Novak je 10. put u karijeri izborio plasman u polufinale Australijan opena, pošto je posle dva sata igre ubedljivo savladao Rusa Andreja Rubljova (6:1, 6:2, 6:4).

U zanimljivom razgovoru, koji je nakon meča vodio na terenu sa Džimom Kurijerom, Novak je pomenuo i jednog od svojih najvećih rivala - Rodžera Federera.

Naime, Novak se prisetio svog prvog velikog uspeha na Grend slem turnirima, finala koje je igrao na US openu protiv Rodžera Federera 2007. godine.

"Prošlo je dosta vremena. U finalu me je pobedio Rodžer Federer. Pozdravimo ga jednim velikim aplauzom, zaslužio je to. Imao sam velike borbe sa njim, nedostaje tenisu", rekao je Novak i izazvao ovacije na Rod Lejver areni.

Nakon aplauza Novak je svom velikom rivalu uputio jedan zanimljiv izazov.

"Video sam ga kako se sredio za "Fashion week", rekao je uz osmeh Džimu Novak, pa dodao:

"Video sam i da skija. Želim da ga izazovem na jednu trku, ali za par godina".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track